Datum gewijzigd: 19-11-2017

Deel deze pagina


Ontwikkelen in je werk

 

Het A&O-fonds Waterschappen ondersteunt jou als medewerker bij de ontwikkeling in je werk. Het werk van waterschappen en aanverwante organisaties verandert namelijk sterk. Dit vraagt van medewerkers om mee te groeien. Ontwikkelen in je werk, hetzij in je huidige functie, hetzij naar een andere functie, is de komende jaren van belang voor iedere waterschapsmedewerker. Ook voor jou!

Onder de campagnenaam ‘Ontwikkelen in je werk, zo doe je dat!’ promoot het A&O-fonds dit jaar zes praktische instrumenten. Deze kunnen jou als medewerker helpen bij de ontwikkeling in je werk:
 

  • Loopbaanscan ontdek je talent
  • Loopbaan op peil 5 stappen voor een goed loopbaangesprek
  • Persoonsgebonden basis budget investeren in je ontwikkeling
  • EVC-traject laat zien wat je waard bent
  • Financiële loopbaanplanner inzicht in je financiën, nu en later
  • Scan vitaal in je werk gezond en plezierig blijven werken
     

Onder aan deze pagina vind je links naar alle informatie over deze zes ontwikkelinstrumenten, waarvan de meeste gratis door jou zijn te gebruiken!

Als onderdeel van de campagne ontvang je als medewerker in de sector waterschappen op dinsdag 16 mei ook een eenmalig campagnemagazine op je huisadres. In het magazine lees je alles over de zes instrumenten. Ook over de ervaringen van jouw collega’s met deze instrumenten en de ontwikkeling in hun werk.


Daarnaast gaat het A&O-fonds Waterschappen ook 'on tour' met de campagne langs de waterschapsorganisaties. Lees onderaan de pagina via de link 'A&O-fonds on tour' wanneer wij bij jouw organisatie langskomen.

Wil je nu al meer weten over de zes praktische instrumenten? Bekijk dan hieronder de film.
 


Hieronder vind je alle links naar informatie over de zes praktische instrumenten en overige activiteiten van de campagne? Heb je nog vragen? Neem dan contact op via info@aenowaterschappen.nl of 070 763 00 20. 

Veel succes met de ontwikkeling in jouw werk!
 

'EVC-traject'

'Financiële loopbaanplanner'

'Loopbaan op peil'

'Loopbaanscan'

'Persoonsgebonden basis budget'

'Scan vitaal in je werk'

A&O-fonds 'on tour'

Campagne magazine

Campagne film

Ontwerp ]RUURD['s, techniek: Dutchbrite, realisatie: ARVEE, webdevelopment, fotografie Kees Winkelman