Datum gewijzigd:

Deel deze pagina


Platform Loopbaanprofessionals themadag jobcrafting

23 januari 2020 10:00-16:00 uur
Tribes, Utrecht


Job craften
Hoe raak je van dat knagende, ontevreden gevoel met je werk af zonder meteen naar een andere baan te zoeken? De methode Mooi Werk biedt verschillende inzichten om je baan zo te ‘renoveren’ dat die weer bij je past. Mooi Werk neemt je stapsgewijs mee met de principes en toepassingsmogelijkheden van job crafting, een benadering die er vanuit gaat dat iedere baan vrijheidsgraden heeft, die het mogelijk maken om zelf aan je werk te sleutelen ofwel te ‘craften’.

De training
Ester Leibbrand van SAMEN (bureau voor loopbaanontwikkeling) zal de training voor ons verzorgen. Zij doet dit samen met een collega en dr. Luc Dorenbosch, ontwikkelaar en auteur van de methode Mooi Werk.
De training job crafting heeft een theoretisch gedeelte en een praktisch gedeelte zodat jij als deelnemer de methode zelf kunt ervaren en inzicht krijgt hoe deze in te zetten voor medewerkers binnen de waterschappen.

Meld je snel aan via onderstaande link
De training is geschikt voor maximaal 12 deelnemers tegelijk. Wanneer de training vol is, zal deze themadag bij voldoende animo nogmaals worden ingepland.

over: 100
over: 50
over: 20
over: 100
over: 100
over: 500
Ik ga er mee akkoord dat mijn bovenstaande persoons- en werkgegevens worden gedeeld met de overige deelnemers aan de bijeenkomst, dit met als doel om onderlinge kennisuitwisseling te bevorderen.
* = verplicht

Techniek: Web-OS, realisatie: ARVEE, webdevelopment, fotografie Kees Winkelman