Datum gewijzigd: 29-12-2017

Deel deze pagina


Loopbaan op Peil

 

Jouw loopbaanontwikkeling begint met een goed loopbaangesprek met je leidinggevende. Dat is niet altijd eenvoudig. Om medewerker en leidinggevende te helpen bij dit gesprek, ontwikkelde het A&O-fonds Waterschappen de aanpak 'Loopbaan op Peil'.  

De praatkaart: vijf stappen voor een goed loopbaangesprek
De 'praatkaart' staat centraal in Loopbaan op Peil. Deze kan je hieronder downloaden. Deze praatkaart helpt jou als medewerker en je leidinggevende om samen een goed gesprek te voeren over jouw loopbaanontwikkeling. Hiervoor doorloop je samen tijdens het gesprek de vijf stappen op de kaart. De praatkaart leg je dus als leidraad op tafel tijdens het gesprek. Zo weet je zeker dat de belangrijkste zaken voor jouw loopbaanontwikkeling aan de orde komen in het gesprek.
 

Download hieronder de praatkaartLoopbaanoppeil.nl
Om je als medewerker goed voor te bereiden op het gesprek aan de hand van deze praatkaart, ga je naar de website loopbaanoppeil.nl. Op deze website vind je als medewerker achtergrondinformatie, vragen, opdrachten en tips om je goed voor te bereiden op het gesprek. Ook jouw leidinggevende kan hier informatie vinden om zich goed voor te bereiden. De praatkaart kan je zowel gebruiken in het planningsgesprek, voor als het thema ‘loopbaanontwikkeling’ aan de orde komt, als in ieder ander loopbaangesprek tussen jou en je leidinggevende.

Informeer vooraf je leidinggevende
Wil je deze praatkaart gebruiken in een gesprek? Meld dit dan ruim voor het gesprek aan je gesprekspartner, zodat jullie je beiden hierop goed kunnen voorbereiden! Het is niet verplicht om deze praatkaart te gebruiken, maar wel aan te bevelen! Wij wensen je een prettig gesprek en veel loopbaaninspiratie!

Bekijk hieronder de video over de aanpak Loopbaan op Peil

 


 

Ontwerp RUURD's, techniek: Dutchbrite, realisatie: ARVEE, webdevelopment, fotografie Kees Winkelman