Datum gewijzigd:

Werkatelier Omgevingswet voor leidinggevenden

maandag 18 maart 2019

Omgevingswet voor leidinggevenden in één ochtend
Om leidinggevenden te ondersteunen bij de verandering die de Omgevingswet vraagt, bieden het A&O-fonds Gemeenten en het A&O-fonds Waterschappen een unieke mogelijkheid om in een ochtend kennis, inzicht en gereedschap hiervoor te krijgen.

In deze intensieve workshop nemen we je in vogelvlucht mee langs de belangrijkste punten van de omgevingswet, hoe vandaag en morgen aan elkaar zijn verbonden, wat de veranderingen betekenen voor jouw medewerkers en hoe jij daar mee aan de slag kunt gaan.

Aan het einde van de bijeenkomst…
• Weet je wat de Omgevingswet (in vogelvlucht) inhoudt
• Heb je inzicht wat de doelen van de Omgevingswet betekenen voor jouw medewerkers
• Heb je inzicht in wat jouw rol als leidinggevende is in de veranderingen die de Omgevingswet vraagt
• Heb je inzicht om je rol in te kunnen vullen
• Heb je samen met andere leidinggevenden ervaringen gedeeld en geoefend

09.00 – 09.30 uur Inloop
09.30 – 09.50 uur Welkom
09.50 – 10.50 uur Doelen en context Omgevingswet, aan de slag met profielen van de toekomst
10.50 – 11.00 uur Pauze
11.00 – 12.10 uur Oefenen met gereedschapskist voor anderen
12.10 – 12.30 uur Duiding en afronding
12.30 uur Einde werkatelier

Doelgroep
Deze workshop is nadrukkelijk bedoeld voor direct leidinggevenden werkzaam bij gemeenten of waterschappen.

Data
Voor actuele data van dit werkatelier, check de activiteitenagenda op deze website.

Techniek: Dutchbrite, realisatie: ARVEE, webdevelopment, fotografie Kees Winkelman